• Местоположение: Сан Диего, САЩ
  • Езици: английски
  • Възрастрова група: От 12г до 18г, От 18+

Информация за езиковото училище

Езиков център Connect English е основан на принципа, че ученето на езици, пътуванията, приятелите, академичните среди и личният растеж са свързани. Connect English разбира, че качествените езикови програми могат да бъдат забавни, вълнуващи и достъпни. Институтът предлага разнообразни програми, които да отговарят на специфичните нужди и цели на международните студенти, професионалисти, корпорации и държавни агенции.

Освен това, училището непрекъснатото актуализира и усъвършенства методите си на обучение. За Connect English най-важната цел е учениците да определят и постигнат личните цели за усвояване и усъвършенстване на английски език.

Езиковото училище разполага с изключителен, висококвалифициран персонал и учители, които са там, за да мотивират, да предизвикат и да помогнат на учениците от първия ден до завършването на програмите си.

Целият екип на Connect English имат страст към пътуванията и изучаването на нови култури; Много от тях са преподавали в чужбина и са донесли своя опит в училището.

Преподавателите в езиковия център постоянно участват в семинари за професионално развитие, за да се уверят, че са запознати с най-новите образователни практики.

Мисията на езиковото училище е да предоставя на чужденстранни студенти висококачествена английска езикова подготовка и културен опит в Съединените щати. Основна цел е  студентите да разработят изчерпателен набор от английски езикови умения, обхващащи области като четене, писане, слушане, говорене, граматика, речник, произношение и подготовка за тестове. Connect English се стреми да създаде уникална, персонализирана и устойчива програма, която помага на студентите да постигнат своите краткосрочни и дългосрочни образователни и лични цели по английски език.

Училището разполага с 3 кампуса: Mission Valley Campus, La Jolla Campus UTC, Pacific Beach Campus. 

Освен страхотните и полезни учебни часове, Connect English предлага на студентите много възможности да участват в американската култура чрез различни дейности и събития, които се организират.


Сан Диего, САЩ


Ценова листа

За студенти, които не притежават валидна американска виза, еднократна такса на стойност $350 долара. Таксата включва тест, ориентация и подготвяне на документите за F-1 виза.

КурсЧасовеНивоЦена за 4 седмици
English Max18hBeginner to Advanced$399
English Max24hIntermediate to Advanced$534
English Max30hIntermediate to Advanced$629
IELTS Max18hIntermediate to Advanced$399
TOEFL Max18hIntermediate to Advanced$499

Изпрати запитване за този езиков курс

Имате въпрос относно този или някой друг езиков курс в чужбина? Попълнете кратката форма по-долу и ние ще се свържем с теб.