• Местоположение: Валенсия, Испания
  • Езици: испански
  • Възрастрова група: От 12г до 18г, От 18+

Информация за езиковото училище

Училище дон Кихот във Валенсия се намира в напълно реновиран, зашеметяващ дворец от 15-ти век  с над 1500 кв. м слънчеви и модерни съоръжения, 18 просторни класни стаи и 1000 кв. м красиви дворове и градини. Дон Кихот Valencia е идеално разположен в сърцето на стария център на града в квартал "El Carmen" и е само на 10 минути от плажа! Всичкото обучение се провежда с доказани дигитални и образователни материали, които гарантират вашия академичен успех. Индивидуална оценка на вашето ниво на език ще се проведе в първия ден на клас. Преди пристигането ви във Валенсия ще имате достъп до специално разработена онлайн платформа за обучение.


Валенсия, Испания

Валенсия е третият по големина град в Испания след Мадрид и Барселона. Смятана е за град с много лица заради своя облик. Голямо впечатление прави контрастът между готическата архитектура и сградите в стария рибарски квартал. Във Валенсия се намира най-големият аквариум в Европа - Осеанографик. В него сте буквално на една ръка разстояние до морски и океански обитатели, а усещането е вълнуващо. Красивите нестандартни мостове над река Турия, Триетажният музей на науките, плажът са част от забележителностите на скритото испанско съкровище Валенсия.


Ценова листа

Посочените цени са на седмица.

Курс1-4 седмици+ 5 седмици+ 12 седмици+ 32 седмици
Интензивен испански - 25 часа€ 215€ 200€ 190€ 170
Интензивен испански 30 часа€ 300€ 285€ 275€ 255

Изпрати запитване за този езиков курс

Имате въпрос относно този или някой друг езиков курс в чужбина? Попълнете кратката форма по-долу и ние ще се свържем с теб.