• Местоположение: Мадрид, Испания
  • Езици: испански
  • Възрастрова група: От 12г до 18г, От 18+

Информация за езиковото училище

Учебните стаи са просторни, добре оборудвани и пълни със студенти от цял свят. Ще бъдете заобиколени не само от чуждестранни студенти, които учат испански език, но и от студенти от Мадрид, които учат чужди езици при нас. Ще срещнете испанци в училището и ще можете да говорите с тях, като използвате испанския, който сте научили! Можете също така да се отпуснете в двора на училището, да разгледате книгите, които се намират в библиотека или просто да си разказвате истории с новите приятели. Enforex Мадрид е идеалното място да учите испански и да усетите духа на Испания.


Мадрид, Испания

Мадрид е най-посещаваният от туристи испански град. Тук хората обичат да живеят за забавлението – празненствата продължават до зори, музиката е силна, а настроението – отлично. Освен с купонджийската си атмосфера Мадрид е известен и с притегателната сила на изкуството. Трите главни художествени галерии са на близко разстояние една от друга и заедно са образец на историята на западното изкуство. Кралският дворец в Мадрид е създаден през далечната 1764 г. Това великолепно творение е построено, за да замести замъка Алкасар, който е изгорял 30 години по-рано. Други забележителности на красивия Мадрид са: Централният площад, площад Сибелес е неокласически комплекс от мраморни скулптури с фонтани, най-големият парк в града - Буен Ретиро (Ел Ретиро) и др.


Ценова листа

Посочените курсове се предлагат целогодишно и започват всеки понеделник

Продължителност20 часа на седмица25 часа на седмица
1 седмица165 евро185 евро
2 седмици334 евро374 евро
3 седмици502 евро562 евро
4 седмици671 евро751 евро
5 седмици790 евро890 евро
6 седмици950 евро1070 евро

Изпрати запитване за този езиков курс

Имате въпрос относно този или някой друг езиков курс в чужбина? Попълнете кратката форма по-долу и ние ще се свържем с теб.