• Местоположение: Севиля, Испания
  • Езици: испански
  • Възрастрова група: От 12г до 18г, От 18+

Информация за езиковото училище

Езиковият център Enforex в Севиля е страхотно място да усетите духа на испанската култура. Училището разполага с 14 приятни и големи класни стаи, мултимедийна стая,  библиотека и страхотна атмосфера.  Wi-Fi интернет е достъпен в цялото училище, което означава, че студентите могат лесно да се свързват с приятелите и семействата си между учебните часове. А страхотните преподаватели, правят ученето на испански лесно, приятно и безпроблемно.

Училището е разположено в сърцето на града: близо до катедралата, Алказар, кметството, Триана Бридж и още много забележителности и приятни местенца.Заобиколено е от множество ресторанти, барове и магазини.


Севиля, Испания

Севиля е четвъртият по големина град в Испания, но градът не е типичният забързан мегаполис. Севилците са жизнерадостните и дружелюбни и знаят как да се радват на живота, придавайки на града си весел и безгрижен облик. Севиля е място, където се усеща духът на историята. Всяка сграда разказва историята на различните култури и епохи от живота на града. Ако се разхождате в продължение на часове, пред вас ще оживее величавото минало на земята на Андалусия. В Севиля задължително трябва да посетите парка Мария Луиза, Златната кула, Архивът на Индиите, площада на бикобореца (втората по важност арена след тази в Мадрид) и др.


Ценова листа

Посочените курсове се предлагат целогодишно и започват всеки понеделник.

Продължителност20 часа на седмица25 часа на седмица
1 седмица165 евро185 евро
2 седмици334 евро374 евро
3 седмици502 евро562 евро
4 седмици671 евро751 евро
5 седмици790 евро890 евро
6 седмици950 евро1070 евро

Изпрати запитване за този езиков курс

Имате въпрос относно този или някой друг езиков курс в чужбина? Попълнете кратката форма по-долу и ние ще се свържем с теб.