• Местоположение: Тенерифе, Испания
  • Езици: испански
  • Възрастрова група: От 12г до 18г, От 18+

Информация за езиковото училище

Езиков център Enforex в Тенерифе е идеалното място за учене на испански език и в същото време е прекрасно място за отдих. Насладете се на персонализирано обучение в 7-те напълно оборудвани учебни зали на училището, разгледайте и почетете в библиотеката или просто се насладете на приятната атмосфера в двора на училището. Новите приятели, които ще срещнете, със сигурност ще направят престоя ви в Тенерифе още по незабравим. Училището е пълно хора от цял свят, желаещи да научат испански език и желаещи да усетят испанската култура.

Разположено в сградата Edificio Bélgica, традиционна сграда, която е в стил канарски острови,  училището ще ви осигури незабравимо и забавно учебно преживяване в Испания. Езиковят център се намира в Пуерто де ла Круз, Северно Тенерифе, на 5 минути пеша от плажа Martianez, на 2 минути пеша от "Lagos Martianez" и на 10 минути пеша от кметството.


Тенерифе, Испания

Тенерифе е най-големият, най-посещаван и най-известен остров от Канарския архипелаг в Атлантическия океан, близо до западното крайбрежие на Африка. Климататът е тропичен, а Средната месечна температура е 28 градуса. Тенерифе предлага разнообразни екскурзионни програми: посещение до най-интересните резервати, самобитни селца, потънали в тропическа зеленина и красиви заливи с кристално чиста вода. Заради своя мек морски климат Тенерифе е наречен още "острова на вечната пролет". Природата му е толкова разнообразна, че островът може да се сравни с миниатюрен континент.


Ценова листа

Посочените курсове се предлагат целогодишно и започват всеки понеделник.

Продължителност25 часа на седмица
1 седмица185 евро
2 седмици374 евро
3 седмици562 евро
4 седмици751 евро
5 седмици890 евро
6 седмици1070 евро

Изпрати запитване за този езиков курс

Имате въпрос относно този или някой друг езиков курс в чужбина? Попълнете кратката форма по-долу и ние ще се свържем с теб.