За да участваш в Work & Travel са необходими следните документи:

  • да си студент редовно обучение (бакалавър или магистър)
  • да си на възраст между 18 и 28 години
  • да владееш английски език поне на средно ниво
  • да обичаш да пътуваш
  • Стъпка 1

    Регистрация и подписване на клиентски договор

    След като се регистрираш ОНЛАЙН, ние ще се свържем и срещнем с теб за да обсъдим всички подробности и въпроси, които може да имаш. След това ще ти изпратим клиентски договор за участие в програмата и ще се срещнем с теб, за да го подпишеш и да обсъдим следващите стъпки. Имай предвид, че при подписване на договора ще са ни необходими следните документи:

    • копие от международен паспорт
    • копие от всички предишни визи за САЩ (при налични такива)
    • студентска книжка в оригинал и нейно копие
    • актуално уверение, че си студент редовно обучение през учебната 2016/2017 година (издадено от университета ти)
    • 2 актуални снимки с размери 5х5 см.
  • Стъпка 2

    Първа вновска

    Тук е време за внасяне на първата вноска за твоята Work & Travel програма. Плащането може да се извърши на две вноски или наведнъж.

  • Стъпка 3

    Осигуряване на работен договор

    Помисли къде и какво искаш да работиш и се консултирай с нашите експерти, за да избереш най-добрите оферти за теб.

  • Стъпка 4

    Резервация на самолетен билет

    Време е да планираш твоето пътуване и да резервираш самолетния билет. Заедно ще изберем най-добрия вариант на възможно най-достъпна цена за теб.

  • Стъпка 5

    Кандидатстване за виза и плащане на втора вноска

    След получаването на разрешителното ти за работа (DS-2019), следващата стъпка е да доплатиш пълната такса и да подготвим документите ти за кандидатстване за виза.

  • Стъпка 6

    Be Happy

    Твоето приключение в Америка вече е факт, а ние винаги сме на разположение за съвет и подкрепа. Наслади се на твоето лято в САЩ. Работи, пътувай и изживей незабравими моменти.