Студентска бригада в САЩ 2024 Дестинация Масачузец.

Дигитална книжка с всичко, което трябва да знаеш за Масачузетс преди брагадата ти. Съвети, локации за инстаграм, забележителности и информация от екипа на Happy World.

Доказано най-полезният каталог за студенти.

01

Полезни съвети при пристигане.

02

Най-важните особености на Масачузетс.

03

Топ локации, които да посетиш.

04

Бонус! Топ 5 инстаграм локации.

Мнения на студенти

на които помогнахме да изживеят мечтата си.

“Изключително доволна съм от съдействието за подготовката за документи, през цялото време нашата асистентка ни помагаше и отговаряше на всички наши въпроси!! Дори при изпускане на полета ни тя ни съдейства посред нощта, хубаво е да знаеш, че има на кого да разчиташ толкова далеч от страната ти. Изключително сериозна и отговорна препоръчвам с две ръце.”

Габриела Георгиева

“От ден 1, когато се записахме до момента, в който сме си вкъщи се грижат за мен и приятелката ми! Винаги са готови да помогнат, с голямо сърце и широка усмивка! Благодаря! :)”

Вени Петкова

"Изживях най-прекрасното си и различно лято с помощта, точността и прецизността на екипа на "Happy World". Всичко около заминаването ми в САЩ се случи бързо, лесно и навреме, благодарение на тях.”

Десислава Евстатиева

“Изключително корерктна агенция! Теди е страхотен професионалист, организирана и прави всичко възможно, за да си спокоен за пътуването си!”

Цветелина Маджарова

“Ненадминати професионалисти, винаги отговарят на молбите и съобщенията ми дори и в малките часове на ноща. Бяха до мен във всеки административен проблем през целия престой в Америка.”

Георги Иванов

“Супер добро отношение към клиентите. Всичко става , бързо и коректно.”

Иван Дюгерски