Хавай, САЩ

Студентска бригада в Хавай

Има в Тихия океан един райски кът, който носи името Хавайски острови. 50-я щат на САЩ е класическа и неостаряваща популярна дестинация за всички любители на екзотиката. Въпреки, че пътуването от Европа до там е продължително, все повече туристи (средно над 5 милиона годишно) жадни за райски кътчета го преминават.

Happy World предоставя уникалната възможност на няколко студенти да участват в студентска бригада в САЩ и да работят на един ...

Прочети още

Work and T

Колко струва студентска бригада в САЩ

За програмата Work and Travel USA има основно правило, което предишни участници в студентски бригади вече го знаят, а именно – колко по-рано се запишеш, толкова по-добре.

Прочети още

Work and Travel USA – работни позиции

Бригада в САЩ – най-предлагани работни позиции

Всяка година приблизително 6000 студенти от България участват в програмата по културен обмен Work and Travel USA или т. нар. студентска бригада в САЩ. Голяма част от студентите заминават на позиции, които не са сигурни какво представляват или какво означават. Ето кратко описание на най-често предлаганите работни позиции по време на студентската бригада в САЩ.

Прочети още

Work and Travel USA

Какво представлява студентска бригада в САЩ?

Програмата Work and Travel USA или студентска бригада в САЩ, е програма за културен обмен създадена от Държавния департамент на САЩ. Програмата дава възможност на всички студенти (редовно обучение) между 18 и 30 г. да прекарат лятната си ваканция в Америка и да работят легално в сферата на туризма и други сезонни работни оферти. Някои от най-често срещаните работни позиции по време на студентската бригада, може да откриете тук.

Прочети още

International money trasnfers

Как да изпратиш пари от САЩ до България

След края на студентската си бригада в САЩ, всеки студент се сблъсква с въпроса как да изпрати заработените си пари от САЩ до България. Съществуват повече варианти и много от студентите подмамени от "бързото" и "лесно" изпращане на разплащателни системи като MoneyGram или Western Unionвзимат грешното решение.

В тази статия, ще се опитаме да опишем най-лесните, удобни и сигурни начини за изпращане, кога и защо трябва да бъдат използвани ...

Прочети още

Честита Баба Марта

Честита Баба Марта

Честита Баба Марта!

Румени, засмени и от любов и здраве озарени!

От екипа на Щастлив Свят

Прочети още

Весела Коледа и щастлива нова година

Весела Коледа и щастлива нова година

Нека сиянието на тези светли празници озари сърцата ви и ви донесе здраве, щастие, любов, късмет и сили за бъдните дни!

Весела Коледа и успешна нова година!

Прочети още

Спасител на пост

Лятно приключение - професия спасител

Мечтаеш си да прекараш лятото на слънце, близо до водата, да се печеш и да нямаш никакви грижи? Да, звучи чудесно, като на филм. А какво по-хубаво от това, докато хващаш тен край някой басейн или океан да изкараш пари? Струва ти се невероятно? Напротив, всичко е възможно, стига да искаш. Отговорът е един – лятна бригада в САЩ и професия спасител.

Прочети още

Какво работят студентите на Work and Travel

Какво работят студентите на Work and Travel?

Мечтаете да посетите САЩ? Искате лятото ви да е ангажирано с работа, да спестите пари и да видите красиви и известни места като Бродуей, Статуята на Свободата, Холивуд и куп други забележителности? Отговорът в ясен – лятна бригада в САЩ! Но какво ще работите? Нямате опит и изградени умения? Нищо, няма страшно, важно е желанието и мотивацията.

Вижте какво най-често работят студентите по време на летния си престои в Америка.

Прочети още

Езикови курсове

Направи си подарък – подари си езиков курс в чужбина

Езикът – мощно средство за комуникация и въздействие в днешно време. Колкото по-добре владееш даден език, толкова по-големи шансове за реализация имаш след това.  Да го научиш достатъчно добре си е голямо предизвикателство, а да усвоиш всички езикови умения (четене, писане, слушане и говорене) е майсторство, достъпно само за посветени. Или пък не?

Прочети още