Мечтаеш си да прекараш лятото на слънце, близо до водата, да се печеш и да нямаш никакви грижи? Да, звучи чудесно, като на филм. А какво по-хубаво от това, докато хващаш тен край някой басейн или океан да изкараш пари? Струва ти се невероятно? Напротив, всичко е възможно, стига да искаш. Отговорът е един – лятна бригада в САЩ и професия спасител.

Коя е най-желаната работа за лятото?

Най-желаната работа за студентите, които заминават на лятна бригада е като спасител. Защо? Замисли се, какво по-хубаво от това да се печеш, да плуваш, да общуваш с нови хора, практикувайки английския си, да се радваш на хубавото време и да нямаш излишни грижи. А дори ще ти плащат за това.

Страхуваш се, че не можеш да плуваш и това ще попречи на лятното ти приключение като спасител? Спокойно, и за това вече има решение. Ще имаш възможност да се явиш на курс за спасител, където ще бъдеш обучен да се справяш да отдаваш първа помощ, както и в какво точно ще се състои работата ти. Освен това, ще имаш готина униформа като по филмите. Нима не си гледал „Спасители на плажа“? Че кой не мечтае да е на мястото на Мич. Работата като спасител ще ви научи на отговорност  и ще бъдете за пример в очите на околните.

Ако и ти си се представяш така, значи ще бъдеш идеален американски спасител за летния сезон. Какво се изисква от теб? Дисциплина, отговорност и преди всичко голямо желание да се учиш. А забавното идва след това. Кой от приятелите ти ще може да се похвали, че е бил лятото да работи в Америка, хванал е тен и си е прекарал невероятно. 

Какви са ползите от работата като спасител?

  • атрактивно заплащане 
  • осигурен голям брой работни часове
  • получаване на бонус при добро представяне в края на сезона
  • получаване на подходяща висококачествена екипировка и сертификат за спасител с давност 2 г.
  • част от екипа на големи компании в сферата на хотелиерството и туризма
  • осигурено настаняване в близост до работното място

Ако вече си се представихте като спасител, тогава няма смисъл да губите време. Обадете се и се информирайте как може да си подсигурите работа като спасител за лятната бригада в Америка. И побързайте, който превари, той завари!