Бригада в САЩ. Звучи вълнуващо. Ще се запиша! В следващия момент вълнението затихва и осъзнавам, че освен че е вълнуващо е и малко страшно – не познавам никого, далеч е, никога не съм пътувала на такива разстояния. Ами, ако не се справя с работата…

И мислите продължават да текат и да саботират потенциалното приключенско лято. Въпросът е: Как да разберем дали страховете ни са основателни или не? Ето и 5 знака, които ще ти подскажат дали си готов да яхнеш вълната на непознатото това лято…

Имаш нужда от промяна

1st Giphy

Не си ти, когато ти е скучно. Монотонното ежедневие вече никак не ти се нрави и ти се иска нещо ново, нещо различно, нещо далечно. Ние не можем да предложим роля в “Игра на тронове”, но бригада в САЩ със сигурност би била добра алтернатива – далечни земи, нови запознанства, неочаквани приятелства и вълнуващи пътувания!

Не можеш да си представиш лято без пътувания

Истина е. Непознатите дестинации не са за всички. Но, ако си от тази част, която не издържа и няколко месеца без да разнообрази, било то до ново място или до съседното градче, то вероятно едно далечно пътуване би ти се отразило добре. Освен, че ще се заредиш със спомени достатъчни да те топлят за година напред, ще успокоиш душата си на пътник и когато се върнеш вкъщи, ще се чувстваш щастлив, че си у дома. Не бой се, няма да продължи дълго. Ако си от нашата порода, скоро отново ще ти се прииска да стегнеш куфарите.

Искаш да подобриш езиковите си умения и да опознаеш други култури

Не всички заминават за бригада с цел пътуване и разглеждане на забележителности. Има хора, които не ги изкушава толкова пътуването, колкото придобиването на нови знания, потенциални бъдещи контакти или опознаването на нови и непознати култури. Това е и красотата на бригадата в САЩ! Да, не можеш да стигнеш дотам без да пътуваш, но щом колелата на самолета се приземят ще имаш възможността да се срещнеш с хора от различни места и култури, които ще обогатят знанията ти и ще отворят мирогледа ти за нови преживявания, ново мислене и нови възможности.

Искаш да изживееш своята 'FRIENDS' мечта

gip4

Ню Йорк с приятели. Какво по-забавно от това? Бригадата не е само за вълци-единаци. Можете да се съберете компания приятелчета и да живеете заедно – да споделяте забавните моменти, да се подкрепяте и да видите всичко, което искате във вече внимателно подбрана компания. А защо да не си направите и един “road trip” накрая? Или си изберете, някой от филмовите сценарии и… Отклоняваме се, но просто сме пълни с идеи!

Имаш по-голяма цел

gif5

Горните причини са прекрасен повод за пътуване до САЩ. Но нека преминем на по-сериозна вълна. Да говорим мечти и математика… Почти няма по-добро място за събиране на средства с цел финансиране на мечта – дали това е за записване магистратура в някой престижен университет или основаване на собствен бизнес, или бар, или просто някоя хубава кола или апартамент. Истината е, че бригадата в САЩ е експресният билет за спестяване на желаната сума.

Ако още не си сигурен дали бригадата в САЩ е за теб, можеш да се свържеш с нас. Ние сме били на твоето място и знаем, че имаш много въпроси. За щастие, ние имаме отговорите. Свържи се с нас, за да открием заедно най-подходящата оферта за теб, според това, което търсиш.