Американската мечта... Според тълковния речник означава "идеалът, чрез който на всеки американец се предоставя равенство на възможностите, което позволява да се постигнат най-високите стремежи и цели".

Но това не е единствената "американска мечта". Има американци, които мечтаят за малка спретната къщурка с бяла ограда, а други да бъдат част от екипа на “Спасители на плажа” или поне да бъдат в нужда от незабавно спасяване... Откакто Памела Андерсън завладя половината земно кълбо с животоспасяващите си умения, професията “спасител на плажа”, вече никога няма да бъде същата!

Разбира се, не всичко е слънце, плаж и бански на лалета. В истинския живот това е отговорна работа и докато в идеалния случай ще се наслаждаваш на лятната идилия, трябва да имаш орлово око и готовност да се притечеш на човек в нужда незабавно. Но, не се притеснявай, защото изискванията остават същите. Всичко, от което имаш нужда е вече там – ще преминеш през курс за първа помощ и екипът ти (вероятно червен бански "Nike") ще получиш на място.

Ако искаш да влезеш в ролята на спасител, ще ти трябват: средно ниво на английски, отлични плувчески умения, бързина и смелост и вероятно кожа, която няма да възрази на летните слънчеви лъчи. Важно е да се отбележи, че това е единствената работа, в която са ти гарантирани между 50-60 часа седмично. Обикновено работните часове на другите позиции са между 35-40, но при "професия-спасител" часовете са ти в кърпа вързани. В тези 50-60 часа ще бъдат включени основни ежедневни дейности, но главната мисия е – наблюдението на случващото се около плажа или басейна и осигуряване на безопасна среда.

Ние работим с PMG Pools Management. Това е една от най-големите и предпочитани компании за управление и поддръжка на басейни в САЩ. Те ежегодно обявяват позиции за Work & Travel програмата и са вече едни от най-предпочитаните работодатели на студентите, които заминават за бригада в САЩ. Ето и някои от техните оферти тази година:

Pool Management Group, Nashville, Tennessee

Pool Management Group предлага позиция с включен курс за първа помощ и униформа, осигурено настаняване, атрактивно и високо заплащане (около $600 седмично), както и бонус в края на сезона.

Научи повече за офертата тук.

Lifeguard work & travel USA

PMG Pools Management, Greensboro, North Carolina

Подобна оферта се предлага и в Greensboro, North Carolina. Заплащането е $10 на час, като седмично очаквай да изкарваш по около $600. Към това заплащане има и бонус в края на сезона и осигурено настаняване.

Научи повече за офертата тук.

USA Work & Travel Lifeguard

PMG Pools Management, Cincinnati, Ohio

Ако горните дестинации не са за теб, защо не отидеш малко на север, където климатът ще бъде по-благосклонен към тези, които не понасят безумните жеги. Възнаграждението, което предлага тази оферта е по $10.25 на час, като седмично очаквай да печелиш около $564. Офертата предлага безплатно настаняване и бонус в края на сезона.

Научи повече тук.

100625-F-3908K-004.jpeg

PMG Pools Management, Houston, Texas

Оферта в Houston, Texas – настаняването отново е осигурено и получаваш бонус в края на сезона. Седмично се очаква да печелиш около $509, а заплащането за час е $10. Ако, горещите температури на Тексас е това, което те влече, то не изпускай тази оферта. Научи повече тук.

Бригада в САЩ, професия спасител

PMG Pools Management, Indianapolis, Georgia

PMG Pools Management предлагат и оферта в Indianapolis, Georgia с осигурено настаняване и гарантиран брой високи часове. Средно можеш да очакваш да печелиш около $475, като за час заплащането е $10. Ако топлия, влажен климат is your jam, тази оферта може да се окаже твоята. Научи повече тук.

Indianapolis_Lifeguard.2e16d0ba.fill-600x350.png

PMG Pools Management, Atlanta, Georgia

Ако горната оферта не е по вкуса ти, но Georgia's on your mind, тази може да ти хареса повече... Бъди носител на реда и безопасността в Атланта. Заплащането е $10 на час, като можеш спокойно да очакваш да изкарваш по около $495 на седмица. Няма нужда да се притясняваш за разходите, защото и тук настаняването е осигурено и те очаква бонус в края на сезона. Научи повече за офертата тук.

Atlanta_Lifeguard.2e16d0ba.fill-600x350.jpg

PMG Pools Management, Columbia, South Carolina

Гмурни се в богатата топла култура на южняците от Колумбия, Южна Каролина. Офертата за тази дестинация предлага осигурено настаняване, бонус в края на сезона и заплащане от $10 на час, като седмично може да очакваш да изкарваш по $428. Научи повече за офертата тук.

liberty-grove-5.jpg

PMG Pools Management, Louisville, Kentucky

Ето, че оставихме най-новата ни оферта за десерт. Наслади се на лято около басейна в Кентъки, където може да изкарваш по $630 на седмица. Почасовото възнаграждение за тази позиция е $10, като настаняването ти е осигурено, а броя часове – гарантирани! За повече информация, подай своето запитване тук.

pools.2e16d0ba.fill-600x350.png

Това са нашите основни оферти за спасители. Наистина работата е една от най-атрактивните и най-приятните. Но помни, че с голямата сила ( в твоя случай – забавление) идва и голяма отговорност.

Ако "професия– спасител" не е за теб, няма страшно! Имаме още много предложения тук.