Бригадата в Америка ти предоставя неограничени възможности – пътувания, свобода и финансова независимост. Плюс, плюс и плюс. Но различните дестинации предлагат различни изживявания, затова е добре да помислиш коя локация би била най-подходяща за теб спрямо начина на живот, който харесваш и типа американско приключение, което си представяш.

Ню Йорк

Ню Йорк безспорно e раят на екстровертите. Ако обичаш да се запознаваш с нови хора и да опознаваш различни култури, то голям град, като Ню Йорк определено е твоята локация! Работните позиции в голямата ябълка гарантират комуникация с много хора, като някои от тях дори ти предоставят възможността да работиш в меката на туристите и театъра – Бродуей! В Ню Йорк всеки ден те очакват приключения, като започнем от забележителности, като “Емпайър Стейт Билдинг”, Статуята на Свободата и “Таймс Скуеър” до ежедневни Ню Йоркски дейности, като пазаруване и разходки по 5-то авеню и пикници в "Central Park". Голямата ябълка е мястото, в което има място за всички, независимо дали си падаш по всичкия този джаз или просто искаш да се насладиш на пълна анонимност из вечно оживените улици на един от най-посещаваните градове в света.

Работни оферти в Ню Йорк

Масачузец

Щата Масачузец освен с образователни институции, като Харвард е известен с малки приказни градчета, като Нантъкет, Провинстаун и Кейп Код. Това е перфектната дестинация за теб, ако харесваш култура, спорт и изключително вкусна морска храна! Масачузец предлага безброй възможности за пътувания в околността през почивните ти дни, а силната икономика на щата означава, че би било много вероятно да успееш да си намериш втора работа и да изкараш още повече от своята бригада!

Работни оферти в Масачузец

Северна Каролина

Ако си от този тип хора, които търсят златната среда между време за себе си и щур социален живот, Северна Каролина е твоя щат. Обявена за една от най-предпочитаните дестинации за живот в САЩ и една от най-достъпните такива, тя предоставя перфектния коктейл от спокойствие и забавление, както и баланс между нощен живот и дейности сред природата! Работните оферти, които предлагаме са разположени на брега на океана, така че очкавай плажни дни, морски забавления и множество възможности за втора работа!

Работни оферти в Северна Каролина

Ню Джърси

Ако мечтаеш за “the ultimate American experience”, това е твоето място. Очаквай много увеселителни паркове, “дайнъри”, морска храна, бирарии, американски стил пица и богат избор от дейности на открито и сред природата. Повечето студенти избират, като дестинация Уайлдууд, така че ако си там ще се намериш в международна среда с млади хора, като теб, и то само на няколко часа от Манхатън!

Работни оферти в Ню Джърси

Южна Каролина

Южна Каролина е една истински красива перла, особено когато заговорим за дестинации, като Мъртъл Бийч, където повечето студенти избират да прекарат лятото си. Разположена на брега на океана, тази дестинация предлага водни паркове, красиви гледки, плажове с бял пясък и обещава възможности за безсънни нощи и много часове работа, които да напълнят джобовете ти!

Работни оферти в Южна Каролина