Мечтаете да посетите Америка? Искате лятото ви да е ангажирано с работа, да спестите пари и да видите красиви и известни места като Бродуей, Статуята на Свободата, Холивуд и куп други забележителности? Отговорът в ясен – лятна бригада в САЩ! Но какво ще работите? Нямате опит и изградени умения? Нищо, няма страшно, важно е желанието и мотивацията.

Вижте какво най-често работят студентите по време на летния си престои в Америка.

Най-често студентите имат възможност да изберат своята работа, която е в сферата на хотелиерството, ресторантьорството или туризма. Предложенията варират между помощници в кухнята – при миене на чинии, при отсервиране, помощници на готвача и др.

В хотелските вериги имат разнообразие от позиции в зависимост от големината на хотела – house keeper (камериер/ка), помощник в пералното, където се подготвят новите чаршафи и се перат старите, рецепционист – който помага при настаняването на гостите, при напускане им, приема заявки онлайн и по телефона, maintance (поддръжка на външни и вътрешни площи), градинари и други. Ако се справяте добре с това, което са ви отредили, не е чудно и да бъдете повишени. Често се случва хора, които почистват стаи, да започнат да проверяват други стаи как са почистени и да докладват на мениджъра. Ако работите усърдно, няма да как да не остане забелязано.

Друг вариант за работа е в сферата на продажбите – в различни магазини, ресторанти, закусвални и други. Там може да работите като касиер, продавач, сервитьор, помощник сервитьори или да помагате за всичко останало.

В някои градчета, където има увеселителни паркове се търсят и студенти, които да помагат допълнително. Представете си само колко забавно би ви било да пускате влакчето на ужасите, или да продавате захарен памук.

Някои хора предпочитат да работят в по-големи градове, за да усетят вкуса на американския бит и култура, забързаното ежедневие и дъха на градския живот. 

Ако мечтаеш да работиш в мегаполис като Ню Йорк, вече и това е възможно. Само с Happy World – единствената агенция, която предлага студентска бригада в Ню Йорк. Не пропускай шанса си да видиш отблизо Статуята на свободата и куп други забележителности в сърцето на голямата Ябълка – Манхатън.

Още ли се чудиш? Няма за какво да се замисляш? Грабвай телефона и си уреди среща с нас, за да си поговорим малко повече за това какво ти се работи и как можеш да го постигнеш.